İSTANBUL / SARIYER - Türk Eğitim Vakfı Celalettin Buluğ İlkokulu

Okulumuz "BukalemunStemSet İnovasyon Sınıfında" Kodlama Eğitimlerimiz Başlıyor.

TEV Celalettin Buluğ İlkokulu olarak, öğrencilerin dünyadaki hızlı değişime ayak uydurması ve geleceğe hazırlanması için gerekli fiziki ve entelektüel desteği sağlamak için “BukalemunStemSet İnovasyon Sınıfı Projesini” hayata geçirdik. Okulumuz 2.3.ve 4.Sınıf öğrencilerimizin eğitim alacağı proje çok yakın zamanda başlıyor.

BukalemunStemSet İnovasyon Sınıfı

Bukalemun İnovasyon Sınıfı öğrencilerin STEAM ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda yenidünyanın gereksinimleri olan 21 YY becerileri ve adaptasyon yeteneği kazanacakları, özgüven geliştirdikleri, beraber yapıp beraber öğrendikleri bir sınıf tasarımıdır.

BukalemunStemSet İnovasyon Sınıfı Kazanımları

*Öğrencinin kendi kendine öğrenme yeteneğini geliştirir

*Derse katılımı arttırır

*Öğrencinin Fen, Mühendislik ve matematik konularını farkında olmadan eğlenceli yollarla öğrenmesini sağlar

*Farklı seviyedeki öğrencilerin aynı sınıfta çalışmalarını sağlar

*Öğrencileri gerçek hayat deneyimlerine hazırlar (Deneme… Yanılma...Tekrar deneme)

*Öğrencilere bilimsel düşünme pratiğini kazandırır (Hipotez oluşturma, Test etme)

*Kalıcı öğrenmeyi sağlayan materyaller sunar

*Öğretmen ve öğrencinin okula bağlılığını artırır.

*Öğretmenlere profesyonel bir kariyer gelişimi sağlar.

22-10-202322-10-202322-10-2023

Yayın: 22.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 00:02 - Görüntülenme: 268