İSTANBUL / SARIYER - Türk Eğitim Vakfı Celalettin Buluğ İlkokulu

Etiket Sonuçları: Öğrenen Mahalle Projesi

Şbt

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında verilecek piyano derslerine öğrencilerimizin müzik yeteneğini keşfetmek amacıyla, “ÖĞRENEN MAHALLE PROJESİ” kapsamında, Sarıyer Halk eğitim Merkezi Eğitmeni Sayın Ayçiler ALİYEVA tarafından öğrencilerimiz tek tek kapsamlı olarak değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucunda 28  öğrencimiz, yıl boyunca piyano derslerinde birebir eğitim alacaklardır.

Ara

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında verilecek piyano dersine öğrencilerimizin müzik yeteneğini keşfetmek amacıyla, "ÖĞRENEN MAHALLE PROJESİ" kapsamında, Sarıyer Halk Eğitim Merkezi Eğitmeni Sayın Ayçiler ALİYEVA tarafından 29 Aralık 2023 Cuma gününden itibaren, tüm öğrencilerimiz tek tek kapsamlı bir şekilde kulak taraması yapılarak değerlendirilecektir. Değerlendirme sonrasında sınırlı sayıda öğrencilerimiz, yıl boyunca piyano derslerinde birebir ücretsiz eğitim alacaklardır.